Om Mining

Optimerade gruvmaskiner

Zeppelin Mining är en del av Zeppelin Sverige. Som exklusiva återförsäljare är vi specialiserade på försäljning och service av Caterpillar gruvmaskiner. Vårt engagemang sträcker sig dock bortom att enbart erbjuda gruvmaskiner. Vi bygger långvariga partnerskap och utgör en stöttepelare under varje fas av din gruvverksamhets utveckling.

Vi förstår betydelsen av en pålitlig samarbetspartner som hjälper dig att övervinna hinder och dra nytta av möjligheter – detta är precis det vi strävar efter att vara för dig. Precis som du räknar vi ton per timme och oavsett om du står inför nya utmaningar eller en expansionsfas ser vi fram emot att stötta dig längs vägen.

Dela med dig av de specifika utmaningar din gruvverksamhet står inför. Fyll i formuläret nedan för att ta kontakt direkt, eller tveka inte att slå oss en signal. Med Zeppelin Mining som din pålitliga partner kan du se fram emot många effektiva timmar på dina gruvmaskiner.

Hitta en maskinsäljare nära dig

Kontakta mig
Kontakta Zeppelin Sverige
Jag samtycker till att Zeppelin Sverige behandlar mina uppgifter i enlighet med integritetspolicyn som finns på zeppelin-cat.se/integritetspolicy.
reCAPTCHA is required.

Gruvkompetens

Vår specialiserade kompetens inom gruvsektorn gör oss till en pålitlig partner för din gruvverksamhet.

Långsiktig partner

Du kan lita på oss som din pålitliga stödresurs för gruvmaskiner och tjänster, oavsett om din verksamhet växer eller står inför utmaningar.

Anpassade lösningar

Vi skräddarsyr våra lösningar efter dina unika gruvbehov för att säkerställa en smidig och framgångsrik resa.