Cat-hjulgrävare-M315F_1920x1080

ME edition

 

Vi har efter medlemmarnas önskemål valt ut 8 stycken Caterpillar-maskiner för ME edition 2020. Tänk på att alla maskiner har ett bra urval av redskap och utrustning. En bra deal för dig som är ME-medlem, helt enkelt!

 

 

Ett samarbete som värnar om framtiden

 

Maskinentreprenörerna arbetar hela tiden för att stärka sin organisation, utveckla branschen och öka medlemsnyttan. Satsningen på ME-skolorna är ett sätt att möta framtiden och säkra kompetensutvecklingen. Där är Zeppelin Sverige huvudleverantör. En annan utmaning är vikten av en modern maskinpark ute hos entreprenörerna - hos er som är ME-medlemmar. Från Zeppelin och Caterpillar finns det ett genuint intresse att vara med och ta ansvar för hela branschens utveckling. Som ett led i detta har därför ett särskilt ME-paket med förmånliga villkor tagits fram för alla medlemmar. Tillgången till en maskinpark som möter framtidens krav på effektivitet, styrka och smarthet är vital för vår utveckling. Och därför är tanken bakom paketet att det ska vara tillräckligt brett för att täcka de flesta av dessa behov.

 

 

OBS! Nya ME-maskiner för 2021 kommer inom kort. 

 

 


Vad innebär det att vara medlem i ME?

 

ME, Maskinentreprenörerna, är en bransch- och arbetsgivarorganisation för dig som driver företag med anläggningsmaskiner. Ett medlemskap i ME ger dig många förmåner och underlättar din vardag som företagare. Som medlem får du bland annat hjälp med frågor kring arbetsrätt och kollektivavtal där ME hjälper dig i förhandlingar med facket. Du får även bra rabatter och förmåner via deras samarbetspartners.

 

Är du inte medlem hos ME idag? Då kan du enkelt ansöka om ett medlemskap här. Vill du veta mer om vad det innebär att vara medlem, vad det kostar, och hur du sparar pengar på ditt medlemskap? Klicka på länken nedan!

 


Vill du få mer information eller prata med någon av våra säljare?


  • Call
  • Arrow

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *