svenska-maskinmassan-hero.jpg

SVENSKA MASKINMÄSSAN

 

2-4 juni 2022

Solvalla, stockholm

 

Det är fri entré till mässan men du behöver anmäla dig för att få din entrébiljett. Barn under 16 år behöver ingen biljett, utan kan följa med tillsammans med vuxen. Det är även gott om gratis parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till mässan. Vi ses där!

VAD ÄR SVENSKA MASKINMÄSSAN?


Svenska Maskinmässan är en mässa där Sveriges alla maskinleverantörer samlas på ett och samma ställe. Samtliga utställare tillhör branschorganisationen MaskinLeverantörerna och här visas det senaste inom bygg- och anläggningsbranschen upp. 

 

 

 

vAD ZEPPELIN ERBJUDER


Självklart kommer även vi på Zeppelin Sverige att vara på plats i Solvalla. Vårt främsta fokus på mässan kommer vara att visa upp våra nya produkter samt bredden av vad vi erbjuder; maskiner, motorer, uthyrning, service samt rekrytering.

 

Vi garanterar dig några spännande dagar fullspäckade med aktiviteter. Öppettider för mässan och länk till anmälan hittar du här.

Operator Challenge

 

 

 

Förare tävlar i ett moment i tävlingen Operator Challenge

 

 

 

Är du sveriges bästa maskinförare?

 

Under Svenska Maskinmässan kommer vi att anordna en tävling där du har chans att visa din snabbhet, smidighet och precision som maskinförare. Tävlingen är uppbyggt av tre delmoment med tre olika maskiner - maskinerna du kommer att använda är minigrävare, hjullastare och hjulgrävare. Vinnarna går vidare till Europafinalen i Málaga senare i höst, där tävlande från hela europa gör upp om en plats i den stora Global Operator Challenge-finalen på CONEXPO-CON/AGG 2023 i Las Vegas!

 

Känner du att du har förarförmågor utöver det vanliga och vill mäta dina färdigheter med andra förare från hela landet? Då tycker vi att du ska anmäla dig till tävlingen redan idag!

 

 

 


Magnus Rundberg – förra omgångens vinnare

 

Du vann den senaste Operator Challenge-tävlingen i Sverige och fick därmed vara med i den stora Europafinalen i Malaga. Hur var det?
 

Upplevelsen nere i Malaga var mycket bra! Det var nervöst och stor spänning men framförallt roligt att få vara en del av en så stor tävling. Tävlingen och allt runt omkring var mycket väl arrangerat, absolut inget man ångrar.

 

Det gick onekligen väldigt bra för dig sist, har du några tips till deltagarna i år?
 

Ta hjälp av den teknik som finns i maskinerna, försök bilda dig en egen uppfattning om just momentet du ska utföra och med hjälp av det komma på ett bra tillvägagångsätt. Och framförallt försöka behålla ett lugn och inte stirra igenom momenten du ska utföra, man tjänar inte på att stressa då det bara riskerar att leda till straffpoäng.

 

Kommer du att delta i årets Operator Challenge?
 

Som det ser ut nu kommer vi troligen att åka upp till mässan och då får man väl prova på att köra en uttagning igen!


 

 

Anmälan som deltagare i Operator Challenge 2022

 

 

Arbetserfarenhet (antal år) *
Vilken dag vill du tävla? *
Jag ger Zeppelin Sverige AB tillåtelse att använda bilder och namn som tas i samband med Global Operator Challenge 2022 i marknadsföringssyfte. *
Jag har förarbevis (krav för att tävla) *

Mässans öppettider

 

Torsdag 2 juni – 09:00-17:00
Fredag 3 juni – 09:00-17:00
Lördag 4 juni – 09:00-15:00

  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *