Jörgen Lindström

Yrke: Mekaniker

Utgår ifrån: Boden

Favoritsysslor på fritiden: Skoterkörning och fjällvandring

Här får du träffa Jörgen Lindström, vår duktiga mekaniker och teamleader för motorteamet på vår CRC-verkstad i Boden. Jörgen har stor erfarenhet från Cat-maskiner, drivs av mycket skratt och älskar fjällvandring.

Berätta kort om dig själv:

– Jag bor i Boden och har tidigare varit chaufför där jag körde stora Cat-maskiner i 25 år. Sen kände jag att det var dags att prova något nytt och då landade jag här hos Zeppelin.

– På fritiden sysslar jag mycket med skoterkörning och fjällvandring samtidigt som jag älskar att tillbringa mycket tid i sommarstugan vid havet i Råneå skärgård. Det är svårslaget!

Vilken är de bästa ställena att fjällvandra på enligt dig?

– Mina favoritplatser att vandra i fjällen får nog bli… Kebnekaise och dalen som går emot Singi-stugorna. Det är magiskt! Men även stora sjöfallet och Ritsem är några personliga favoriter.

Hur länge har du varit på Zeppelin och vilken roll du har idag?

– Jag har jobbat på bolaget i 7 år och är idag mekaniker och teamleader för vårt motorteam. Så jag driver vårt team, men skruvar precis som alla andra.

Vad är det bästa med ditt jobb?

– Det bästa är helt klart arbetskamraterna, dom bidrar till att vi har en riktigt härlig arbetsplats. Sedan har vi bra arbetstider och ett roligt arbete som passar mig väldigt bra.

Vad är det mest utmanande i jobbet idag?

– Att försöka utvecklas och lära sig nya saker. Det finns massa nya saker man skulle vilja utvecklas inom, men det är inte helt lätt att hinna med alltid.

Hur trivs du med att jobba på Zeppelin?

– Jag trivs jättebra! Zeppelin är en bra arbetsgivare, vi har en väldigt fin verkstad här uppe i Boden där vi gör olika typer av komponentrenoveringar och vi är ett starkt team med bra arbetskamrater. En extra fördel för mig är också att jag har nära till jobbet.

Vilka är dina tips för en bra arbetsdag?

Se till att ha roligt på jobbet, skratta mycket, men samtidigt jobba på. Att kombinera skratt och effektivt arbete gör att vi lyckas bättre.

glad man gör high-five

Lediga tjänster på Zeppelin

Vill du också bli en del av vårt gäng på Zeppelin? Vi är alltid på jakt efter drivna medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss. Se alla våra lediga tjänster, kanske är det just du som ska joina oss på Zeppelin?

Se lediga lediga tjänster