John Gibeck

Yrke/titel: Regionschef

Utgår ifrån: Upplands Väsby, men befinner sig mest ute bland verkstäderna.

Familj: Fru och två döttrar

Här får du träffa John, vår regionschef, som har som huvuduppgift att leda, utveckla och följa upp verksamheten i syfte att arbeta mot våra uppsatta mål. På fritiden gillar han att träna både löpning och styrketräning och utöver det har han en stor passion för matlagning.

Berätta kort om din bakgrund:

Jag har jobbat med service från min första arbetsdag då jag började som mekaniker och reparerade byggmaskiner hos Lambertsson. Därefter har jag jobbat som servicetekniker och reparerat vitvaror hemma hos slutkonsumenter i hela Stor Stockholm för varumärken Bosch, Siemens och Gaggenau. För att sedan ta klivet in och arbetsleda serviceteknikerna i Stockholm till att jag till sist satt som servicechef för hela Sverige i 12 år. Nu senast innan jag började hos Zeppelin arbetade jag för uthyrningsföretaget Cramo som ansvarig chef för deras underhållsverkstäder bl.a. entreprenadmaskiner och liftar.

Hur länge har du varit på Zeppelin?

Exakt 2 år och 7 månader (2022)

Berätta om din roll idag – hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Att den ena dagen är inte den andra lik och att arbetsuppgifterna varierar.

Som regionchef är min huvuduppgift att leda, utveckla och följa upp verksamheten och medarbetarna i syfte att arbeta efter våra uppsatta mål. Jag är ansvarig för verkstädernas strategiska arbete, resultat, personal och arbetsmiljö.

Vad är det bästa med ditt jobb idag?

Genom att jag i min centrala roll och delaktighet får vara med och utveckla Zeppelins uppsatta mål inom försäljning och tillväxt tillsammans med mina kollegor. Vi har en bra mix av produkter och tjänster och för mig är det viktigt att få vara ute i våra verkstäder för att träffa våra kompetenta medarbetare och kunder, för att få en ökad förståelse vilka utmaningar vi ställs inför. Mitt jobb erbjuder mig möjligheten att arbeta i föränderlig miljö, vilket jag trivs med genom att få utveckla våra tjänster till våra kunder.

Favoritsysslor på fritiden:

Eftersom jag har ett stillasittande jobb så försöker jag röra på mig så mycket som möjligt. Jag har som mål att träna ca 4–5 gånger i veckan och då blir det styrketräning och löpning. Utöver det tar jag gärna en långpromenad. Sen har jag en stor passion för mat och matlagning och ägnar gärna lite extra tid under helgen för att få till det lilla extra. Ingen ”fine dining”, smaken är det viktigaste! Under vardagarna är det vällagad husmanskost som gäller.

Hur trivs du med att jobba på Zeppelin?

Jag stormtrivs med arbetsuppgifterna och kollegorna!

Tre tips för en lyckad arbetsdag:
  • Ett glatt humör
  • Se möjligheterna
  • Kaffe
Tre tips på saker som du vill lyfta lite extra för våra kunder:
  • Cat-appen
  • My.Cat.com
  • Parts.Cat.com
glad man gör high-five

Lediga tjänster på Zeppelin

Vill du också bli en del av vårt gäng på Zeppelin? Vi är alltid på jakt efter drivna medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss. Se alla våra lediga tjänster, kanske är det just du som ska joina oss på Zeppelin?

Se lediga tjänster