Marknad – Tung industri

Hyrlösningar för industrigeneratorer

Hyr vår reservkraftsutrustning för att snabbt och kostnadseffektivt kunna minska antalet driftstopp inom till exempel raffinering, petrokemisk industri och avfallshantering. Du får avbrottsfri, kostnadseffektiv kraftförsörjning och kyla/värme för att hålla igång dina produktionslinjer.

Kontakta oss
energy-rental-tung-industri-avbrottsfri-kraftforsorjning

Avbrottsfri kraftförsörjning, kyl och värme

Du behöver avbrottsfri och kostnadseffektiv kraftförsörjning samt kyla och värme för att hålla igång dina produktionslinjer. I nödsituationer behöver du även en snabb och pålitlig partner. Kontakta oss om du vill veta mer om hur Energy Rental kan hjälpa dig att öka din drifttid och lönsamhet.

energy-rental-tung-industri-farre-driftstopp

Färre driftstopp

Hyr vår reservkraftsutrustning för att snabbt och kostnadseffektivt kunna minska antalet driftstopp inom tung industri som till exempel raffinering, petrokemisk industri och avfallshantering. Vi håller igång dina processer under planerade underhållsarbeten.

Varje projekt börjar med vår uppriktiga vilja att förstå dina behov. Vi sätter oss ner med dig och slutar inte ställa frågor förrän vi har fastställt dina exakta krav.

Det här kan vi erbjuda

Varje projekt börjar med vår uppriktiga vilja att förstå dina behov. Vi sätter oss ner med dig och slutar inte ställa frågor förrän vi har fastställt dina exakta krav.

  • Ett brett utbud av Cat-utrustning för kraftförsörjning, uppvärmning och kylning
  • Lösningar som uppfyller även de strängaste säkerhetskraven
  • Ingenjörer med hög kompetens och lång erfarenhet
  • Global tillgänglighet tack vare ett stort nätverk av lokala serviceställen
energy-rental-tung-industri-uthyrning-av-industrigeneratorer

Uthyrning av industrigeneratorer, industrivärme och vattenkylda kylaggregat

Vi är Energy Rental – ett företag som samägs av Caterpillar och dess återförsäljare. Cat är världens ledande tillverkare av diesel– och naturgasdrivna generatorer för industribruk.

Vi erbjuder även lastbanker och transformatorer samt ett fullständigt kringutrustningssortiment.

Dessutom är vi experter på kyla och värme. Vi har mycket effektiva kylaggregat, AC-aggregat och ventilationsaggregat från York och Daikin som håller dina servrar kalla och dina kunder nöjda.

energy-rental-tung-industri-engagerad-personal

Engagerad personal skräddarsyr lösningar enligt dina önskemål

Våra anställdas engagemang och entusiasm skiljer oss från mängden. Vårt mål är att hitta den bästa lösningen för dig och du kan räkna med vår service, var du än befinner dig i världen. Våra tillämpningsingenjörer genomför platsbesök och utvecklar projektplaner och tekniska ritningar efter behov.

Vi vet att inget projekt och ingen industrisektor eller -bransch är lik någon annan. Vi har ett brett utbud av standardlösningar, men om de inte räcker till kan vi skräddarsy en lösning efter dina behov. Det är trots allt det vi är bäst på.