Marknad – Sjukhus

Kritiska kraftförsörjningslösningar för sjukhus

Från oss kan du hyra reservkraft, värme och kyla som uppfyller de krav på tillförlitlighet som sjukhus och vårdinrättningar ställer. Du kan snabbt reagera med kostnadseffektiv och avbrottsfri kraftförsörjning för att se till att ditt sjukhus kan fortsätta fungera. Hos oss hittar du allt du behöver, var du än befinner dig. Vi skräddarsyr system för dina specifika behov.

Kontakta oss
energy-rental-sjukhus-snabb-reaktion

Snabb reaktion för avbrottsfri kraftförsörjning till sjukhus

Sjukhus och vårdinrättningar kräver avbrottsfri ström. Om kraftförsörjningen eller kyl-/värmesystemen slutar fungera kan verksamheten inte fortsätta, vilket kan innebära livsfara på sjukhus och i operationssalar. Med hyrd kraftförsörjning kan du snabbt reagera om din reservenergi inte fungerar. På så sätt bygger du en flexibel verksamhet samtidigt som du minskar kapitalinvesteringarna. Vi hjälper dig hålla din verksamhet igång utan förluster och räddar liv. Kontakta oss för mer information.

Varje projekt börjar med vår uppriktiga vilja att förstå dina behov. Vi sätter oss ner med dig och slutar inte ställa frågor förrän vi har fastställt dina exakta krav.

energy-rental-sjukhus-beredskapskraft

Tillförlitliga system för beredskapskraft, värme och kyla

I nödsituationer behöver du en snabb och pålitlig partner som kan leverera utrustningen som håller igång ditt sjukhus. Vårt serviceteam reagerar mycket snabbt och anstränger sig till sitt yttersta för att hålla igång ditt sjukhus.

Cat är världens ledande tillverkare av diesel- och naturgasdrivna generatorer för industribruk.

Vi erbjuder även lastbanker och transformatorer samt ett fullständigt kringutrustningssortiment.

Dessutom så är vi experter på kyla och värme. Vi har mycket effektiva kylaggregat, AC-aggregat och ventilationsaggregat från York och Daikin som håller dina servrar kalla och dina kunder nöjda.

Det här kan vi erbjuda

• Ett brett sortiment av CAT-utrustning för kraftförsörjning, uppvärmning, och kylning

• Lösningar som uppfyller även de strängaste säkerhetskraven

• Ingenjörer med hög kompetens och lång erfarenhet

energy-rental-sjukhus-tillgodoser-alla-dina-behov

En leverantör som tillgodoser alla dina behov

Hos oss hittar du allt du behöver, var du än befinner dig i världen. Vi har kontor i hela världen och samarbetar med CAT:s uthyrningspartner. Vi tar säkerhet på allvar och arbetar enligt alla tillämpliga europeiska standarder och regelverk för elektricitet.

energy-rental-sjukhus-engagerad-personal

Engagerad personal skräddarsyr lösningar enligt dina önskemål

Våra anställdas engagemang och entusiasm skiljer oss från mängden. Vårt mål är att hitta den bästa lösningen för dig och du kan räkna med vår service, var du än befinner dig i världen. Våra tillämpningsingenjörer genomför platsbesök och utvecklar projektplaner och tekniska ritningar efter behov. Vi vet att inget projekt och ingen industrisektor eller -bransch är lik någon annan. Vi har ett brett utbud av standardlösningar, men om de inte räcker till kan vi skräddarsy en lösning efter dina behov. Det är trots allt det vi är bäst på.