Marknad – Sjöfart

Kraftförsörjningar för tillämpningar till havs, på land och för sjöfart

Vi har det bredaste utbudet av CAT-system till uthyrning för kraftförsörjning, kyla och värme för marina tillämpningar och sjöfart. Flexibla specifikationer och tillförlitliga system hjälper dig skydda dina anställda och verksamheter. Genom att på så sätt minimera reparationstider och undvika försenade avgångar, sparar du pengar.

Kontakta oss
energy-rental-sjofart-flexibla-specifikationer

Tillförlitliga system för uthyrning med flexibla specifikationer

På containerfartyg, militära fartyg eller i torrdockor har en fungerande kraftförsörjning och kyl- och värmeutrustning alltid hög prioritet. Endast 100 % tillförlitlighet är gott nog, inte bara för att hålla igång verksamheten utan även för att skydda dina anställda.

Genom att hyra reservkraftsutrustning säkerställer du en snabb och kostnadseffektiv insats. Det garanterar snabba reparationer och punktliga avgångar. Kontakta oss nu för mer information.

Varje projekt börjar med vår uppriktiga vilja att förstå dina behov. Vi sätter oss ner med dig och slutar inte ställa frågor förrän vi har fastställt dina exakta krav.

energy-rental-sjofart-kvalitet-tillforlitlighet-sakerhet

Enastående rykte för kvalitet, tillförlitlighet och säkerhet

Energy Rentals breda utbud av uthyrningsutrustning i världsklass omfattar allt från dieselgeneratorer från CAT, till uppvärmnings- och kylsystem från York och Daikin för fartyg, kylfartyg och lastfartyg. Vi erbjuder även lastbanker och transformatorer samt ett fullständigt sortiment av kringutrustning.

Energy Rental kan utlova en äkta global service tack vare ett utbrett nätverk med serviceställen över hela världen.

Det här kan vi erbjuda dig

  • Dieselgeneratorer från CAT, från 135 kVA till 2000 kVA
  • Mycket effektiva kylaggregat, ventilationsaggregat och kylutrustning
  • Ingenjörer med hög kompetens och lång erfarenhet
  • Logistik, spedition, import och dokumentation från en enda kontaktpunkt
  • Nyckelfärdiga lösningar
  • Beredskap
  • Kyl- och värmelösningar
energy-rental-sjofart-engagerad-personal

Engagerad personal skräddarsyr utrustning enligt dina önskemål

Våra anställdas engagemang och entusiasm skiljer oss från mängden. Vårt mål är att hitta den bästa lösningen för dig och du kan räkna med vår service, var du än befinner dig i världen. Våra tillämpningsingenjörer genomför platsbesök och utvecklar projektplaner och tekniska ritningar efter behov.

Vi vet att inget projekt och ingen industrisektor eller -bransch är lik någon annan. Vi har ett brett utbud av standardlösningar, men om de inte räcker till kan vi skräddarsy en lösning efter dina behov. Det är trots allt det vi är bäst på.