Marknad – Militärindustri

Uthyrning av militära kraftkällor

I militära insatser krävs snabb reaktionsförmåga och absolut tillförlitlighet. Från oss kan du hyra snabb, kostnadseffektiv kraftförsörjning. Vi hyr ut ett brett utbud av CAT-kraftgeneratorer tillsammans med utrustning för uppvärmning och kylning från York och Daikin. Du kan fjärrstyra utrustningen även i extrema miljöer. Dessutom får du utmärkt support.

Kontakta oss
energy-rental-militarindustri-agera-globalt

Vi ger dig flexibiliteten för att agera globalt

I militära insatser krävs snabb reaktionsförmåga. Kraftförsörjningsutrustning måste vara absolut tillförlitlig, vare sig den används för provisorisk kraftförsörjning eller reservkraft. Det finns inget utrymme för avbrott. Hyr vår kraftförsörjningsutrustning för att kunna reagera snabbt och kostnadseffektivt – det är en flexibel lösning som stödjer globala insatser. För mer information kontakta en medlem i vårt team nu för att ta reda på mer.

Varje projekt börjar med vår uppriktiga vilja att förstå dina behov. Vi sätter oss ner med dig och slutar inte ställa frågor förrän vi har fastställt dina exakta krav.

energy-rental-militarindustri-vi-kan-leverera-det

Vad du än behöver, var du än behöver det, kan vi leverera det

Vi är ett företag som samägs av Caterpillar och dess återförsäljare. Hos oss hittar du allt du behöver, och vi är redo att leverera våra tjänster var du än befinner dig i världen. Vi anser att militär kraftförsörjning kräver militärisk precision.

Du kan känna dig trygg med industrigeneratorer från Cat, världens ledande tillverkare av diesel- och naturgasdrivna generatoraggregat i drygt 90 år. De kan fjärrstyras och lämpar sig för utsatta miljöer i avsides belägna områden. Cats dubbla kraftpaket ger automatisk reservkraft om en generator skulle sluta fungera. Vi erbjuder lastbanker och transformatorer för extra säkra lasttester, samt ett fullständigt kringutrustningssortiment. Vi har även ett brett utbud av uppvärmnings- och kylsystem som lämpar sig väl för militära ändamål.

Det här kan vi erbjuda dig

  • Ett brett utbud av CAT-kraftgeneratorer och uppvärmnings- och kylutrustning från York och Daikin
  • Lösningar som uppfyller även de strängaste säkerhetskraven
  • Ingenjörer med hög kompetens och lång erfarenhet
  • Logistik, spedition, import och dokumentation från en enda kontaktpunkt
energy-rental-militarindustri-snabb-professionell-installation

Snabb och professionell installation över hela världen

Vår professionella och kvalificerade personal står redo över hela världen för att leverera utrustning snabbt och stödja dina fältinsatser för:

  • Lednings- och sambandscentraler
  • Fältsjukhus
  • Förläggningsbyggnader
  • Mässbyggnader
  • Kylenheter
energy-rental-militarindustri-engagerad-personal

Engagerad personal skräddarsyr utrustning enligt dina önskemål

Våra anställdas engagemang och entusiasm skiljer oss från mängden. Vårt mål är att hitta den bästa lösningen för dig och du kan räkna med vår service, var du än befinner dig i världen. Våra tillämpningsingenjörer genomför platsbesök och utvecklar projektplaner och tekniska ritningar efter behov.

Vi vet att inget projekt och ingen industrisektor eller -bransch är lik någon annan. Vi har ett brett utbud av standardlösningar, men om de inte räcker till kan vi skräddarsy en lösning efter dina behov. Det är trots allt det vi är bäst på.