Marknad – Lätt industri

Hyrlösningar för lätt industri

Genom att hyra generatorer går det att minska antalet driftstopp och anpassa sig till årstidsbundna toppar. Du får snabb och kostnadseffektiv reservkraft. Bryggerier, lantbruk, mat och dryck, frukthantering och -förvaring, lätt tillverkning, läkemedel och vinproducenter kan alla dra nytta av en sådan kraftförsörjningslösning. I nödsituationer behöver du en snabb och pålitlig partner.

Kontakta oss
energy-rental-latt-industri-maximal-drifttid

Kostnadseffektiv kraftförsörjning samt kyla/värme för maximal drifttid

Inom den lätta eller rena industrin behövs det avbrottsfri, kostnadseffektiv kraftförsörjning och kyla/värme. I nödsituationer behöver du även en snabb och pålitlig partner som kan leverera utrustningen som håller igång din fabrik. Kontakta en medlem i vårt team om du vill veta mer om hur Energy Rental kan hjälpa dig minimera risken för driftstopp.

energy-rental-latt-industri-optimera-din-verksamhet

Optimera din verksamhet

Genom att hyra reservkraftsutrustning för industriell kraftförsörjning säkerställer du en snabb och kostnadseffektiv insats. På så sätt optimerar du dina processer. Bland annat kan du anpassa dig till årstidsbunden efterfrågan och maximera drifttiden. Vi hjälper ofta företag inom:

  • Bilindustrin
  • Bryggerinäringen
  • Lantbruket
  • Livsmedels- och dryckesnäringen
  • Frukthantering och -förvaring
  • Läkemedelsindustrin
  • Vinodling
energy-rental-latt-industri-tillforlitliga-hyrlosningar

Tillförlitliga hyrlösningar

Varje projekt börjar med vår uppriktiga vilja att förstå dina behov. Vi sätter oss ner med dig och slutar inte ställa frågor förrän vi har fastställt dina exakta krav.

Hos oss hittar du allt du behöver, var du än befinner dig i världen. Vi erbjuder trygghet med industrigeneratorer från CAT, som uppfyller stränga krav angående utsläpp. De kan fjärrstyras och lämpar sig för utsatta miljöer. Vi erbjuder även lastbanker och transformatorer, samt ett fullständigt kringutrustningssortiment. Vi är även experter på kyla och värme med supereffektiva industriella uppvärmnings-, hetvatten- och kylsystem från York och Daikin.

Det här kan vi erbjuda dig

  • Ett brett utbud av CAT-utrustning för kraftförsörjning, uppvärmning och kylning
  • Lösningar som uppfyller även de strängaste säkerhetskraven
  • Ingenjörer med hög kompetens och lång erfarenhet
energy-rental-latt-industri-engagerad-personal

Engagerad personal skräddarsyr utrustning enligt dina önskemål

Våra anställdas engagemang och entusiasm skiljer oss från mängden. Vårt mål är att hitta den bästa lösningen för dig och du kan räkna med vår service, var du än befinner dig i världen. Våra tillämpningsingenjörer genomför platsbesök och utvecklar projektplaner och tekniska ritningar efter behov. Vi vet att inget projekt och ingen industrisektor eller -bransch är lik någon annan. Vi har ett brett utbud av standardlösningar, men om de inte räcker till kan vi skräddarsy en lösning efter dina behov. Det är trots allt det vi är bäst på.