Marknad – Infrastruktur

Uthyrning av kraftförsörjning för infrastruktur

Från oss kan du hyra allt från småskaliga generatorer för överbryggande ström till anläggningar på flera megawatt som utgör en permanent del av kraftförsörjningsinfrastrukturen. Vi kan hantera internationella projekt i alla skalor och har rätt kraftlösningar för att hjälpa dig uppfylla dina åtaganden.

Kontakta oss
energy-rental-infrastruktur-fortsatt-leverera

Fortsätt leverera till dina kunder oavsett vilka situationer som uppstår

Att se till att din infrastruktur fungerar under bygg- och underhållsprojekt är nödvändigt – särskilt för energibolag som ska leverera till miljontals människor. Vad som än händer måste du försörja dina kunder. Ditt rykte står på spel och vi kan hjälpa dig genom att leverera prima kraftförsörjning, uppvärmning och kylning när det behövs. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig att eliminera risken för avbrott som orsakas av effektförluster.

energy-rental-infrastruktur-uthyrningslosningar-specialomraden

Uthyrningslösningar för alla specialområden

Undvik viten och leverera vad du har utlovat – Energy Rental kan tillhandahålla provisorisk kraftförsörjning för:

  • Vägar
  • Järnvägar och järnvägstunnlar
  • Broar and tunnlar
  • Hamnar

Varje projekt börjar med vår uppriktiga vilja att förstå dina behov. Vi sätter oss ner med dig och slutar inte ställa frågor förrän vi har fastställt dina exakta krav. Vi kan hantera internationella projekt i alla storlekar från småskaliga generatorer för överbryggande ström till anläggningar på flera megawatt som utgör en permanent del av lokal kraftförsörjningsinfrastruktur.

Det här kan vi erbjuda

Vi är Energy Rental – ett företag som samägs av Caterpillar och dess återförsäljare.

  • Ett brett utbud av Cat-utrustning
  • Lösningar som uppfyller även de strängaste säkerhetskraven
  • Ingenjörer med hög kompetens och lång erfarenhet

Vi ger dig trygghet med industrigeneratorer från Cat, världens ledande tillverkare av diesel- och naturgasdrivna generatoraggregat i drygt 90 år. Motorerna uppfyller de strängaste utsläppskraven. Vi erbjuder även lastbanker och transformatorer, samt ett fullständigt kringutrustningssortiment. Vi har även ett brett utbud av industriella uppvärmnings- och hetvattensystem och kylsystem från York och Daikin.

energy-rental-infrastruktur-engagerad-personal

Engagerad personal skräddarsyr utrustning enligt dina önskemål

Våra anställdas engagemang och entusiasm skiljer oss från mängden. Vårt mål är att hitta den bästa lösningen för dig och du kan räkna med vår service, var du än befinner dig i världen. Våra tillämpningsingenjörer genomför platsbesök och utvecklar projektplaner och tekniska ritningar efter behov.

Vi vet att inget projekt och ingen industrisektor eller -bransch är lik någon annan. Vi har ett brett utbud av standardlösningar, men om de inte räcker till kan vi skräddarsy en lösning efter dina behov. Det är trots allt det vi är bäst på.