Marknad – Flygplatser

Uthyrning av kritisk kraftförsörjning till flygplatser

Flygplatser och flygledningsenheter behöver absolut tillförlitlig reservkraft och uppvärmnings- och kylsystem. När du hyr reservkrafts- eller beredskapsutrustning från oss får du en kostnadseffektiv lösning för flexibla funktioner som går att sätta i drift snabbt. Vi är den enda leverantören du behöver för att hålla kritiska funktioner igång, och se till att dina kunder är nöjda.

Kontakta oss
energy-rental-flygplatser-tillforlitlig-kraftforsorjning

Tillförlitlig kraftförsörjning samt kyl- och värmelösningar för flygplatser

Verksamhetskritiska funktioner som flygledning kräver avbrottsfri kraftförsörjning eftersom avbrott i kraftförsörjning eller kyl-/värmesystem kan få en flygplats verksamhet att stanna upp helt och hållet. Genom att hyra reservkraftsutrustning säkerställer du en snabb och kostnadseffektiv insats. Kontakta oss för mer information.

I nödsituationer behöver du en snabb och pålitlig partner. Vi hjälper dig undvika driftstopp och förluster så att du kan behålla ditt goda rykte och dina nöjda kunder. Varje projekt börjar med vår uppriktiga vilja att förstå dina behov. Vi sätter oss ner med dig och slutar inte ställa frågor förrän vi har fastställt dina exakta krav.

Det här kan vi erbjuda dig

  • Uthyrning av kritisk kraftförsörjning och reservkraft till flygplatser
  • Ett brett utbud av CAT-utrustning för uthyrning
  • Lösningar som uppfyller även de strängaste säkerhetskraven
  • Ingenjörer med hög kompetens och lång erfarenhet
  • Alternativ- och beredskapsplanering
energy-rental-flygplatser-palitlig-utrustning

Pålitlig utrustning

Vi är ett företag som samägs av Caterpillar och dess återförsäljare. Cat är världens ledande tillverkare av generatorer för industribruk och vi erbjuder även uthyrning av lastbanker, transformatorer och kringutrustning.Vi är även experter på kyl- och värmelösningar med supereffektiva industriella uppvärmnings- och hetvattensystem och kylsystem från York och Daikin. Hos oss hittar du allt du behöver, vare sig du behöver en enstaka enhet eller ett system som ska införas i ett nätverk med internationella flygplatser. Vi har kontor i hela världen och samarbetar med Cats uthyrningspartners.

energy-rental-flygplatser-losningar-rullband

Engagerad personal skräddarsyr lösningar enligt dina önskemål

Våra anställdas engagemang och entusiasm skiljer oss från mängden. Vårt mål är att hitta den bästa lösningen för dig och du kan räkna med vår service, var du än befinner dig i världen. Våra tillämpningsingenjörer genomför platsbesök och utvecklar projektplaner och tekniska ritningar efter behov. Vi vet att inget projekt och ingen industrisektor eller -bransch är lik någon annan. Vi har ett brett utbud av standardlösningar, men om de inte räcker till kan vi skräddarsy en lösning efter dina behov. Det är trots allt det vi är bäst på.