Marknad – Evenemang

Uthyrning av kraftförsörjning, kyla och värme för evenemang

För att evenemanget ska löpa så smidigt som möjligt behöver du garanterad kraftförsörjning samt uppvärmning och/eller kylning. Vi låter dig fokusera på evenemanget du organiserar medan vi fokuserar på att försörja det med ström. Vi har allt du behöver och har hanterat hundratals evenemang. Vi kan bidra till att festivaler, TV-inspelningar, sport- och affärsevenemang blir lyckade.

Kontakta oss
energy-rental-evenemang-experter-pa-evenemang

Hyrlösningar för kraftförsörjning, kyla och värme från experterna på evenemang

Utan ström kan inte föreställningen fortsätta. Avbrott kostar inte bara pengar utan kan göra tusentals människor besvikna och ödelägga ditt rykte. Att ditt evenemang blir lyckat är vår högsta prioritet. Vi levererar punktligt och enligt din budget. Kontakta oss för mer information.

energy-rental-evenemang-inbyggd-tillforlitlighet

Inbyggd tillförlitlighet

Vi hyr ut utrustning och reservkraft för alla typer av evenemang där funktionssäkerhet är väsentligt och föreställningen måste fortsätta:

  • Festivaler och konserter
  • Mässor och utställningar
  • Sportevenemang
  • Isrinkar
  • Modeshower
  • TV- och filminspelningar
  • Offentliga arrangemang och privata tillställningar

Varje projekt börjar med vår uppriktiga vilja att förstå dina behov. Vi sätter oss ner med dig och slutar inte ställa frågor förrän vi har fastställt dina exakta krav.

Det här kan vi erbjuda

Varje projekt börjar med vår uppriktiga vilja att förstå dina behov. Vi sätter oss ner med dig och slutar inte ställa frågor förrän vi har fastställt dina exakta krav.

• Ett brett sortiment av CAT-utrustning för, kraftutrustning, uppvärmning och kylning.

• Lösningar som uppfyller även de strängaste säkerhetskraven

• Ingenjörer med hög kompetens och lång erfarenhet

• Global tillgänglighet tack vare ett stort nätverk av lokala serviceställen

energy-rental-evenemang-palitlig-utrustning

Pålitlig utrustning

Vi är Energy Rental – ett företag som samägs av Caterpillar och dess återförsäljare. Cat är världens ledande tillverkare av diesel- och naturgasdrivna generatorer för industribruk och vi erbjuder även lastbanker och transformatorer samt ett komplett kringutrustningssortiment.

Eftersom vi erbjuder allt du behöver kan du fokusera på evenemanget – alla dina kraftförsörjnings- och kyl- och värmebehov tillgodoses av en enda leverantör. Vi ser till att du får effektiv utrustning som är skonsam mot miljön och ger låga bullernivåer, och ser bra ut under ditt evenemang.

energy-rental-evenemang-skraddarsyr-utrustning

Engagerad personal skräddarsyr utrustning enligt dina önskemål

Våra anställdas engagemang och entusiasm skiljer oss från mängden. Vårt mål är att hitta den bästa lösningen för dig och du kan räkna med vår service, var du än befinner dig i världen. Våra tillämpningsingenjörer genomför platsbesök och utvecklar projektplaner och tekniska ritningar efter behov.

Vi vet att inget projekt och ingen industrisektor eller -bransch är lik någon annan. Vi har ett brett utbud av standardlösningar, men om de inte räcker till kan vi skräddarsy en lösning efter dina behov. Det är trots allt det vi är bäst på.