Datacenter 1200×676

KUNDCASE

Effektiva lösningar för datacenterbranschen

Som medlemmar i Swedish Data Center Industry Association och Datacenter Forum hjälper vi sveriges företag inom datacenterbranschen med kraft och kyla. Läs mer nedan eller hör av dig så tar vi fram en unik lösning till ditt företag.

Kontakta mig
Kontakta Energy Rental
Genom att klicka i rutan ovan godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy som du hittar här.
reCAPTCHA is required.
Rental Circles 1
Skräddarsydda lösningar

Vi erbjuder helhetslösningar inom kraft och kyla, anpassade efter dina specifika behov.

Rental Circles 2
Branschmedlemskap

Vi är stolta medlemmar i Swedish Data Center Industry Association och Datacenter Forum.

Rental Circles 3
Samarbete och partnerskap

Vi arbetar nära dig som kund och bidrar under hela projektets gång.

Rental Circles 4
Erfarenhet och tillit

Vi står för kvalitet och pålitlighet, vilket skapar trygghet för dig som kund.

Så hjälper vi våra datacenter-kunder

Vi har under en intensiv period aktivt arbetat med att etablera oss i den snabbt växande svenska datacenterbranschen. Vi har framgångsrikt ingått flera betydande kundavtal och blivit medlemmar i de ledande organisationerna Swedish Data Center Industry Association och Datacenter Forum, vilket ytterligare stärker vår trovärdighet och position på marknaden.

 

Expanderande marknad

Datacenterbranschen i Sverige har expanderat kraftigt under de senaste åren och visar inga tecken på att sakta ner. Janne Schön, teknisk säljare på Zeppelin Energy Rental, förklarar: “Datacenterbranschen är intressant eftersom den har expanderat starkt i Sverige och fortsätter att utvecklas. Vårt produktsortiment inom kraft och kyla passar väldigt bra in i de här anläggningarna som är i stort behov av driftsäker kyla och kraft.”

Helhetslösningar

En av våra stora styrkor är förmågan att erbjuda skräddarsydda helhetslösningar. “Vi lyssnar in behoven, rådgör, projekterar och tar fram fasta eller temporära lösningar komplett med en fungerande service och eftermarknad. Vi krokar arm med varje kund och är med under hela resan,” berättar Janne Schön. Vi samarbetar även med Zeppelin Power Systems för att erbjuda kundlösningar som inte baseras på hyra, vilket ytterligare breddar vårt tjänsteutbud.

Gedigen introduktion

Vårt arbete med att etablera oss i datacenterbranschen bygger mycket på att skapa starka relationer och förtroenden. “Våra varumärken står för kvalitet och pålitlighet, vilket skapar trygghet för våra kunder. Dessutom har vi som jobbar med frågorna lång erfarenhet och en kompetens som är betydelsefull. Vi har inledningsvis också samarbetat med våra tyska kollegor som har en ännu längre erfarenhet av datacenterbranschen. Vårt målmedvetna arbete har gett bra resultat med flera affärer och många intressenter vilket vi är glada över,” säger Janne Schön.

Etablerade medlemmar

Medlemskapen i Swedish Data Center Industry Association och Datacenter Forum är viktiga milstolpar för oss. Dessa medlemskap visar att vi är en etablerad och trovärdig leverantör inom branschen och ger oss möjligheter att påverka branschens utveckling. “Swedish Data Center Industry Association har varit viktig för den svenska branschen för att få datacenter-aktörer att etablera sig i Sverige vilket skapar en ny växande marknad och ger ringar på vattnet för oss,” förklarar Janne Schön.

Kundsegment

Vi riktar oss till tre huvudtyper av datacenter-kunder i Sverige:

On-premises: IT-bolag som bygger, äger och driver sina egna datacenter, ofta lokala svenska företag.

Cool location: Aktörer som bygger och hyr ut datacenter, ofta internationella bolag.

Hyperscale: Stora digitala företag, såsom sociala medieplattformar, som har egna applikationer och ofta är stora internationella bolag.

Vi erbjuder hyrlösningar inom kraft, kyla och värme, parallellt med vår systerdivision Zeppelin Power Systems som säljer och implementerar produkter inom kraftförsörjning och energi.

Frågor eller funderingar?

Kontakta oss direkt, så tar vi fram en lösning för ditt unika projekt.

Kontakta oss