PAC-MAN™

The Cat Trial 9

Pac-Man har fyllt 40 år och för att fira har Caterpillar, tillsammans med ett gäng erfarna maskinförare, byggt en spelplan i verklig storlek. Här används de senaste maskinerna och den senaste teknologin. Spelarna i filmen (vilket är bl.a. Cat-kunder, maskinförare och gamers) använder fjärrkontroller för att styra den enorma Pac-Man och spökena. Kolla in videon för att se alla utmaningar de stötte på under spelets gång!

Din egen Caterpillar Challenge

Utmana dina vänner i er egna Caterpillar Challenge! Här kommer förslag på tävlingsmoment.

#zeppelinsverige

Hur kan en Cat-maskin bidra till en lyckad jakt?

Från precisionshantering i svår terräng till att skapa vettiga offerter – i den här branschen ställs vi inför nya utmaningar hela tiden. Med Caterpillar Challenge vill vi visa att vi inte är rädda för att tackla det obekanta, oväntade eller till synes omöjliga. Och vi vill gärna att du delar dina utmaningar med oss på Facebook och Instagram!

#zeppelinsverige

Klarar du äggtricket?

Krille från Rengsjö El & Entreprenad tar sig an utmaningen vi kallar "Äggtricket". Det är ett unikt samspel mellan förare, Cat-maskin och teknologi. Ett samspel som fungerar lika bra både i ditt dagliga arbete som vid oväntade utmaning. Vilka äggtrick kan du? Dela gärna dina utmaningar med oss på Facebook och Instagram!