SvenskaMaskinmassan_2018_CAT_taggad.jpg

SVENSKA MASKINMÄSSAN

 

1-3 Oktober 2020

Solvalla, stockholm


Obs! På grund av den pågående spridningen av COVID-19 har Maskinleverantörerna beslutat att ta besökarna och utställarnas säkerhet i första hand. Svenska Maskinmässan kommer därför att senareläggas till den 1-3 oktober.

 

Uppdaterad information om vår monter kommer inom kort. 

VAD ÄR SVENSKA MASKINMÄSSAN?

Svenska Maskinmässan är en mässa där Sveriges alla maskinleverantörer samlas på ett och samma ställe. Samtliga utställare tillhör branschorganisationen MaskinLeverantörerna och här visas det senaste inom bygg- och anläggningsbranschen upp. 

 

vAD ZEPPELIN ERBJUDER

Självklart kommer även vi på Zeppelin Sverige att vara på plats i Solvalla. Vårt främsta fokus på mässan kommer vara att visa upp våra nya produkter samt bredden av vad vi erbjuder; maskiner, motorer, uthyrning, service samt rekrytering.
 

Operator ChallEnge

Vi kommer att anordna en förartävling med två delmoment - en med hjullastare och en med grävmaskin. Vinnarna kommer att få representera Zeppelin i Europafinalen i Malaga senare i höst.

 

Operator challEnge junior

Några av framtidens mest skickliga maskinförare kommer att få göra upp om titeln "ME-skolornas bästa maskinförare".

 

Vill du få chansen att vara med och testa maskiner som ännu inte visats upp på den svenska marknaden? Då tycker vi att du ska anmäla dig redan idag! Vi garanterar dig några spännande dagar fullspäckade med aktiviteter. Öppettider för mässan och länk till anmälan hittar du längre ner. 

26948163664_a6c400d8b8_c.jpg

42502805482_5ee95d7bae_c.jpgFotograf: Mikkel Örstedholm

öppettider

 

Torsdag 1 Oktober - 09:00-17:00
Fredag 2 oktober - 09:00-17:00
Lördag 3 oktober - 09:00-15:00

  • Call
  • Arrow

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *