Industrie_Afval en Recycling

Återvinning och avfallshantering

Våra lösningar hjälper dig bli mer effektiv


3anledningar att jobba med oss inom återvinning och avfallshantering

service_zeppelin-cat.jpg
1Service och support

Som exklusiv återförsäljare vet vi hur viktiga Caterpillars maskiner och motorer är för ditt företag. Det är därför vi erbjuder dig support och förebyggande service som garanterar den hållbara kvaliteten på Cat-maskiner och motorer. På så vis bidrar vi till kontinuiteten i ditt företag, utan driftstopp, varje dag.

next-gen_pon-cat
2Pålitliga och innovativa maskiner

De hållbara och pålitliga Caterpillar-maskinerna sätter standarden i vår bransch. Produkterna förbättras och modifieras hela tiden för att ge dig bästa resultat. Tillsammans med förebyggande underhåll förhindrar detta onödiga driftavbrot, så du kan koncentrera dig på din verksamhet.

pon_hållbarhet
3Låga utsläpp, minskad bränsleförbrukning
  • Minska din miljöpåverkan.
  • Motorerna uppfyller alla de senaste utsläppskraven (IMO, CCNR och EPA).
  • Maskinerna är byggda för lång livslängd. Gamla maskiner kan enkelt renoveras med nya delar.

Avfall och återvinning

 

Avfall behöver inte alltid vara en belastning på miljön. Genom att samla in och hantera avfall på ett smart och hållbart sätt kan det användas som en ny eller återvinningsbar råvara. Även om det inte går längre kan det fortfarande användas för att generera energi, t.ex. genom förbränning av biomassa. På så vis bidrar du till en mer skonsam användning av primära råvaror och fossila bränslen.

 

utrustning för avfallshantering

 

Det finns olika maskiner som kan användas för att hantera avfall. Bland dessa ingår Cat hjullastare och grävmaskiner för omlastning av avfall. Det finns också stationära och mobila anläggningar för avfallshantering som kompostering, fragmentering, vindsiktning, siktning, spåning och reduktion. Om du är ute efter sådana maskiner för avfallshantering finns det ett antal viktiga faktorer att tänka på, t.ex. säkerhet, mångsidighet, effektivitet och låga driftskostnader. Med mer än 40 års erfarenhet av avfallsindustrin är Caterpillar den enda tillverkaren som har ett fullständigt utbud maskiner och lösningar för avfallshantering.

 

Hög effektivitet

 

Din framgång beror till stor del på hur effektiv du är. Därför kommer vi samråda med dig om vilka maskiner som är mest produktiva för arbetet du måste göra. Vi tar det i tre steg: Vad ska maskinen användas till? Vad är rätt utrustning? Vilken maskin är bäst lösning för dig? För att öka maskinens produktivitet ännu mer kommer vi utbilda dina användare. De får lära sig hur man hanterar och underhåller maskinerna på bästa sätt. Det garanterar högre effektivitet och därmed lägre kostnader.

Kontakta oss

 

  • Call
  • Arrow
  • Call
  • Arrow

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *