PSE_SOCIAL MEDIA_BATTERIES.jpg

Höstkampanj!

15% rabatt på batterier och kylvätska från cat.

Höstkampanj med 15% på CATS originalbatterier och kylvätska (ELC).

Många av oss har varit med om det – maskinen ska startas för dagen, men istället för att höra startmotorns surrande ljud hörs ett retligt klickande och plötsligt släcks lamporna på instrumentpanelen. Man får ordna starthjälp och tiden som man skulle använt för att producera rinner iväg i samma takt som pengarna.

 

Cats batterier är i en klass för sig! De ger inte bara en mycket lång livslängd och en otrolig kraft vid kallstart, utan de tål också vibrationerna från en entreprenadmaskin utan att gå sönder. Som ett bevis på hur bra kvaliteten är ger vi dig två års garanti på Cat-batterier!

 

Cat-batterier finns i två klasser:
  • "Premium High Output" där målet är högsta möjliga prestanda under alla omständigheter.

  • "General Service" för de applikationer där kraven inte är lika höga, som till exempel på din servicebil.

 

Cats batterier är troligen det bästa du kan ge din maskin, men kvalitet är inte gratis förstås. Just nu har vi därför en kampanj som ger dig marknadens bästa batterier till ett rimligt pris som håller din plånbok glad. Så passa på! Inget är så skönt som en maskin som hoppar igång utan tvekan på måndag morgon trots att den stått över helgen i -15 grader. Tack vare tabeller med mått, CCA-kapacitet och polplacering kan du hitta ett Cat-batteri som passar i varje maskin eller fordon i din flotta, oavsett märke.

  

 

Passa på att skaffa Cat Engine Liquid Coolant (ELC) till samma kampanjpris!

Cat färdigblandade kylvätska (ELC), ger utmärkta egenskaper för frysskydd, värmebortledning och korrossionsskydd. Cat ELC är av den nya typen av kylvätska med ett innehåll av organiska syror för bästa långtidsskydd. Cat ELC har mycket lång livslängd, när de ingående komponenterna börjar tappa sina egenskaper, förlänger man livslängden med en liten flaska ELC extender. Cat ELC kan tillsammans med kylvätskeprover och Extender ha en livslängd på över 12.000 timmar! 

Coolant.jpg

 

Villkor

Från 1 september till 30 november 2021 får du 15% rabatt vid köp av Cats originalbatterier och/eller Cat kylvätska (ELC). Detta gäller både Premium High Output och General Service-serien. Vid köp av Cat-batterier ingår även två års garanti.

 

Är du intresserad av erbjudandet? 

Ring reservdelsavdelningen på 020-55 10 00 eller fyll i formuläret nedan.

 

 

 

  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *