Cat-735C-dumper_1920x1080 (1).jpeg

Hyra dumprar

 

  • Effektiva

  • Bekväma

  • Kraftfulla

Filter


HYRA DUMPER / RAMSTYRD DUMPER

Caterpillars ramstyrda dumprar kan garantera dig en hög produktivitet och effektivitet. De är utrustade med alla möjliga funktioner som gör dem lättare för dig att använda samt att de är oerhört bekväma. Maskinerna är utrustade med en helt ny drivanordning och automatisk retarderstyrning. Oavsett vilket arbete som ska utföras eller i vilken miljö du befinner dig i har vi den rätta dumpern för dig och ditt projekt.  

 

När du ska hyra dumper av oss på Zeppelin Rental behöver du inte förvänta dig något annat än den utmärkta kvalitén du är van vid. Fördelarna med att hyra är att du slipper binda upp dig till ett stort köp om du är osäker, samt att du kan testa dig fram och lära känna maskinen innan. Det är även en stor fördel kostnadsmässigt då det är billigare att hyra maskin samt att du slipper onödiga stilleståndstider. En annan sak att ha i åtanke är att miljökraven ökar hela tiden, och då kan det vara svårt och dyrt att hålla verksamhetens maskinpark uppdaterad enligt de senaste kraven. 

 

När du väljer att hyra dumper från Cat och Zeppelin får du kombinerade servicepunkter och förlängda serviceintervaller som ger ett ökat fokus på arbetet som ska göras. Dumpern spenderar mer tid i arbete och det innebär mindre tid och pengar som går åt till underhåll. Dessa hyrmaskiner är också kända för de oerhört tysta och bekväma hytterna som är i klass med en personbil! Mycket olika säkerhetsfunktioner, hjälpsystem och automatiska kontrollsystem ingår också, vilket gör att du kan slappna av och utföra ett mer säkert arbete under dagen. Så vad väntar du på? Snart är du ett steg närmre ännu ett utfört och lyckat arbete. Hör av dig till någon av våra säljare av hyrmaskiner för att få mer information om en specifik dumper eller modell idag!  

 

Är hyrning inte något för dig? Köp dumper av oss istället!

 


  • Call
  • Arrow

Kontakta oss


 

 

HAR DU FRÅGOR GÄLLANDE FAKTUROR? 

Ring oss på 020-65 00 53 eller maila fakturainfo@zeppelin.com.

Mejla oss

 

För reservdelsfrågor vänligen fyll i formuläret här.
 

Inte kund hos oss än? Fyll i formuläret här.

Hur vill du att vi kontaktar dig? *