Värme

Hyra hetvattensystem

I nödsituationer behöver du en snabb och pålitlig partner som kan leverera utrustningen som håller igång din verksamhet. För planerade underhållsåtgärder eller under perioder med belastningstoppar som kräver ökad kapacitet behöver du också tillfälliga reservlösningar som du kan lita på. Hos oss hittar du allt du behöver inom hetvattensystem. Vi kan leverera en enstaka enhet eller ett komplett nätverksanslutet hetvattensystem. Varje projekt börjar med vår uppriktiga vilja att förstå dina behov. Vi sätter oss ner med dig och slutar inte ställa frågor förrän vi har fastställt dina exakta krav.

Kontakta oss
stort hetvattensystem för uthyrning

Hetvattensystem med hög prestanda

Våra hetvattensystem fjärrlevererar hetvatten på upp till 90 °C via flexibla slangar för rumsvärme och industriella processer. Vi garanterar att du får hjälp snabbt, oavsett vilken tid på året!

Hetvattensystemen är vanligtvis oljeeldade men kan även drivas med gas och är tysta, högeffektiva enheter som är lätta att reglera och garanterar låga utsläppsnivåer. Systemens värmekapaciteter sträcker sig från 100 till 550 kW. 550 kW-enheten använder varvtalsstyrd drivning för extra effektiv drift. Kontakta oss för mer information.

Expertrådgivning

Vi kan erbjuda expertrådgivning om att hyra hetvattensystem för nödsituationer eller planerade underhållsarbeten och stopp. Ofta kombineras enheterna i ett paket med ventilationsaggregat och fläktkonvektorer. De ansluts snabbt till befintliga system med standardkopplingar.

Alla våra enheter har en standarddesign som underlättar och effektiviserar montering, nedmontering, installation och underhåll. De är lätta att transportera med en gaffeltruck eller lyftkran. Naturligtvis levereras de med alla tillhörande enheter och tillbehör som du kan tänkas behöva.

Komplett kringutrustningssortiment

  • Elkablar
  • Vattenslangar
  • Bränsletankar
  • Avgassystem
  • Gasbrännare
  • Ventilationsaggregat
  • Plattvärmeväxlare
  • Termostatreglering